Elektriciteit, bekabeling & CCTV / videobewaking in regio Oud-turnhout?

Vermeylen systems installeert volgens de regels van de kunst én aan scherpe prijs!

Elektriciteitswerken

Vakman algemene elektriciteitswerken realiseert elektrische installaties bij particulieren en bedrijven in regio Kempen, Turnhout, Antwerpen West en Limburg Noord.

Een comfortabel leven zonder elektriciteitsvoorzieningen is de dag van vandaag onmogelijk! Elektrische stroom wordt door zowel privé huishoudens als bedrijven voor talloze toepassingen en op élk moment van de dag gebruikt.

De volledige elektrische installatie (schakelkast, aarding, differentieelschakelaars, zekeringen, contactdozen, schakelaars, lichtpunten en elektrische leidingen) is de basis voor een goed functioneren van aangesloten elektrische apparaten & verlichting. Vermeylen Systems realiseert algemeen elektriciteitswerk voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Elektriciteit

Specialist elektriciteit Vermeylen Systems uit oud-Turnhout verzorgt de installatie, herstelling of renovatie / up-date van elektrische installaties volgens de meest recente norm én aan correcte prijs.

Bekabeling

Installateur kabels & leidingen Patrick Vermeylen heeft jaren ervaring in het deskundig en professioneel leggen van kabels:

  • bekabeling voor elektriciteit
  • leidingen voor domotica toepassingen
  • aansluiting van alarmsystemen
  • bedrading van data netwerken / UTP-kabels, telefonie, fax,
  • ...

Kabelspecialist Vermeylen Systems biedt oplossingen op maat door het uitwerken en realiseren van kwalitatief hoogstaande bekabeling bij zowel nieuwbouw als renovatie projecten.

CCTV - Videobewaking

Een videobewakingssysteem in je woning of bedrijf installeren? Ook inzake camerabewaking (CCTV) biedt Vermeylen Systems uit Oud-turnhout betaalbare oplossingen voor een verhoogde veiligheid in en rond de woning of op de werkplek.

Snelle plaatsing & veilige installatie!

Zaakvoerder Patrick is uw expert in de aanleg, installatie én herstelling van het elektriciteitssysteem in uw woning of uw zaak. Reken op hem voor de ideale plaatsing van al uw leidingen, stopcontacten en elektrische apparaten. Dankzij zijn jarenlange ervaring en expertise in het vak, zorgt hij voor een excellente service en een perfecte afwerking. Zo geniet u in geen tijd van een veilige en comfortabele woning en/of werkplek
elektriciteit, bekabeling & videobewaking

Correcte prijs, gratis offerte!

Aan het bouwen of renoveren en nood aan een ervaren elektricien, vakman bekabeling, installateur domotica of alarmsystemen / videobewaking in regio Turnhout? Elektrieker-installateur Vermeylen Systems helpt je graag verder aan correcte prijs! informeer en/of vraag vrijblijvend een offerte, afgestemd op de noden van jouw project!

Advies, info, prijs | Gratis offerte elektriciteit - bekabeling - CCTV


Wij installeren, herstellen en renoveren elektriciteit o.a. in Arendonk, Ravels, Merksplas, Wortel, Hoogstraten, Minderhout, Achtel, Rijkevorsel, Sint-Jozef, Brebos, Malle, Zoersel, Zandhoven, Grobbendonk, Vorselaar, Herenthals, Olen, Oevel, Geel, Meerhout, Balen, Mol, Dessel, Retie, Schoonbroek, Corsendonk, Kasterlee, Postel, ... en elders waar onze expertise gewenst is.